Forum :: Wilan.PL  

Wróć   Forum :: Wilan.PL > Sieć Wilan - Organizacja > Ogłoszenia
Ogłoszenia W tym dziale znajdziesz ważne ogłoszenia związane z funkcjonowaniem strony / forum / serwerów gier

Zamknięty Temat

LinkBack Narzędzia wątku
  (#1 (permalink)) stare
Użytkownik
LuKaSz ma wyłączoną reputację

Grupa: Administrator
W Wilan od: < 12 miesięcy
Siła Reputacji: 1
Domyślnie [02-03-2010] Powierzchowne zmiany kosmetyczne na forum - 03-02-2010, 02:31

Powierzchowne zmiany kosmetyczne na forum

Witam wszystkich użytkowników.
Na wstępnie chciałbym podziękować następującym osobom:
1. <^^MaX~^^> - Znam go os samego początku, od czasu prowadzenia prze zemnie pierwszego hostingu serwerów gier w Livenecie. Max był pierwszym z nielicznych klientów, który wynajmował u mnie swój serwer. Max`owi, dziękuje za:
- włożenie swojej pracy przy Wirtualnej Mordowni
- Pomoc przy serwerach GIER
- Chęci dalszej współpracy zemną.
2. Ważniak - Także były klient firmy Wilan. Gdy Wazniak zrezygnował z wynajnowania serwerów w naszej firmie wkręcił się w Wirtualną Mordownie. I tak go dziś Wazniak jest w ekipie WM jako Admin serwerów i GM a także w Ekipie Wilan (Jako Pomoc)
Ważniakowi dziękuje za:
- włożenie swojej pracy przy Wirtualnej Mordowni
- Chęć niesienia pomocy przy serwerach GIER
- Dalszej współpracy z WM i Wilan
Kolejną rzeczą jest zmodyfikowanie struktury Forum. Jak widzicie na forum dużo się zmieniło, chociażby układ kategori i działów.
Wraz z ekipą Global Moderatorów chcielibyśmy Was poprosić o współprace aby na forum zawsze był porządek.
Do tego celu zostało stworzone kilkadziesiąt nowych kategorii for. Forum ma charakter ogólnej pomocy dla klientów Gry.Wilan.pl serwerów GIER, zaznaczam że użytkowników (klientów) także obowiązują zasady Forum, których powinni się trzymać.

Od 2 marca obowiązuje nakaz zakładania tematów w odpowiednich działach

1. Spis zasad znajdziesz w ORGANIZACJA - INFORMACJE

2. Jeżeli chcesz aby na Forum zostało coś zmienione, to zakładamy temat w dziale - ORGANIZACJA - PROPOZYCJE

3. Ważne ogłoszenia związane z funkcjonowaniem strony / Forum znajdziesz w ORGANIZACJA - OGŁOSZENIA

4. Jeżeli chcesz się dowiedzieć o ważnych informacjach związanych z nowościami, awariami, przerwami znajdziesz w dziale [SG] INFORMACJE

5.
Jeśli chcesz zobaczyć aktualną ofertę, promocjem znajdziesz w dziale [SG] OFERTA I PROMOCJE

6. Uwaga ! - Dział [SG] Problemy i Pomoc służy do celów zgłaszania większych problemów z serwerem, tj, awarie serwera, awarie funkcjonowania panelu / strony, crashe serwerów, Usługi dodatkowe, problemy z portfelem. Wszystkie sprawy związane z konfiuracją serwera / amxmodx zawsze zakładamy w odpowiednim temacie. Każdy temat który będzie w tym dziale, a jego miejsce jest w innym dziale, user otrzymuje 1 pkt ostrzeżenia które nigdy nie wygaśnie.

Jeśli masz problem z pluginem - napisz nam o tym w dziale AMXX Problemy i Pomoc
Jeśli masz problem z działaniem mapy - napisz nam o tym w dziale HLDS problemy i pomoc
Jeśli masz problem z grą, wyłącza ci się, błędy - napisz nam o tym w dziale CS Problemy i pomoc

Przy Waszej pomocy jesteśmy wstanie Ci szybko pomóc. To od ciebie zależy czy dokładnie podasz wymagane przez nas informacje, opiszesz błędy, czy też będziesz pisał z każdym problemem na forum bez jakiejkolwiek próby rozwiązania problemu we własnym zakresie.

Ja jako Administrator nie jestem wstanie wszystkim pomóc przez Gadu-Gadu. Dlatego od dnia dzisiejszego wszelka pomoc związana z konfiguracją serwerów / Amx Mod x/ Pluginy / Mody / Mapy załatwiane są na Forum.

[SIZE=2][COLOR=Red][B]Wakacyjna promocja - Więcej
  (#2 (permalink)) stare
Super Moderator
wazniaK is an unknown quantity at this point

Grupa: Super Moderator
Siła Reputacji: 1
Domyślnie 03-02-2010, 08:56

LuKaSz - Ja chciałem tobie Lukasz podziękować za to że dałeś mi szanse rozwijać się w tej dziedzinie. Nie obrzuciłeś mnie jako jakiegoś spamera. Mimo iż mój początek nie był rewelacyjny. Pomagać tobie/wam ludziska wielka przyjemność lubię to robić w szczególności w takim towarzystwie jak wasze Mam nadzieję że nasza znajomość nie skończy się na tym co jest dotychczas, myślę że kiedyś gdzieś tam się zobaczymy

<^^MaX~^^> - Max tobie też chce podziękować za to że przyjąłeś moje przeprosiny. Zajście między nami wiele u mnie zmieniło jak sam zapewne wiesz że zmieniłem się. A wszystko to dla wirtualnej przyjaźni z tobą , Łukaszem i innymi. Mam nadzieje że tak jak jest teraz między nami zostanie a nawet mam nadzieje że kiedyś się gdzieś zobaczymy przy jakimś piwku

Dzięki Wielkie Dla Wszystkich...

Pozdrawiam.

Crash Serwera Sprawdź:
  • Czy nie brakuje pliku wad
  • Czy nie brakuje pliku mdl
  • Czy Dobrze wgrałeś plugin
  • Czy dodałeś crav's jeśli są wymagane
  • Czy nie zapomniałeś dopisać nazwy pluginu w plugins.ini

Zgodnie z regulaminem, Firma WILAN nie gwarantuje stabilności usługi jeśli serwer jest nonsteaam.,
  (#3 (permalink)) stare
Super Moderator
Da Vinci is an unknown quantity at this point

Grupa: Super Moderator
Siła Reputacji: 0
Domyślnie 03-03-2010, 17:32

A Da Vinci'emu chciałeś podziękować za całokształt
  (#4 (permalink)) stare
Użytkownik
Letniak is an unknown quantity at this point

Grupa: Użytkownik
W Wilan od: < 6 miesięcy
Domyślnie 03-04-2010, 00:10

Też zostawię ślad po sobie, firma naprawdę w porządku - nie mam zamiaru przestać korzystać z jej usług.
Oby było jak najlepiej, super że się nie poddajecie i idziecie do przodu, oby tak dalej Panowie.

ps. Że mnie nie ma w ekipe? :O - żartuje.

Pozdrawiam serdecznie! :*

Zapraszam na serwer: 83.1.164.121:27023

www.CStrikeArena.pl - Official serwer site :)
  (#5 (permalink)) stare
Użytkownik
ketjow503 is an unknown quantity at this point

Grupa: Użytkownik

Domyślnie 03-12-2010, 15:01

//Waż słowa bo bardzo szybko można mnie doprowadzić do szału i pożegnać się z forum na dobre. Ja Cię tylko ostrzegam.

Ostatnio edytowane przez <^^MaX~^^> ; 03-12-2010 o 15:57
Zamknięty Temat

« Uwaga Oszust ! | - »
Narzędzia wątku

Zasady postowania